Vietnamese Garnalenloempiaatjes

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 3 eetlepels olie en bak hierin de wortel met de prei en de knoflook 3 minuten op een laag vuur. Voeg de tauge, de garnalen, de sambal en de sojasaus toe en warm alles nog 2 minuten door. Halveer de vellen deeg in de breedte. Leg er telkens een met de smalle kant naar je toe. Schep een lepel van de garnalenvulling onderaan in het midden van het deegvel. Vouw de zijkanten om en rol het deeg om de vulling. Leg de "loempiaatjes" op een met bakpapier beklede bakplaat, bestrijk ze met een beetje gesmolten boter en bak ze in de hete oven in ca. 20 minuten lichtbruin.

Vietnamese Garnalenloempiaatjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vietnamese Garnalenloempiaatjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalenloempiaatjes Met Dipsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Thaise Garnalenloempiaatjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Javaans Stoofvlees Voor Twee Dagen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Monique van Loons geroosterde eendenborst op Vietnamese salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese kalkoen à la minute
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese lenterolletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vietnamese sla-gehaktrolletjes
40 min Bijgerecht
Bekijk recept