Chinese Pannenkoekjes Met Eend

2
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zodra de eend klaar is haal je deze uit de oven. Als het goed is het meeste vet weggesmolten en drijft de eend hierin. Het vlees snijd je vervolgens in dunne reepjes. Het vet kun je prima bewaren om bijvoorbeeld een keer aardappels in te bakken (zit veel smaak aan). Ondertussen kun je de loempiavellen stomen (1 minuut).

Chinese Pannenkoekjes Met Eend is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramen-noedelsoep met eend, groene asperges en ei
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept