Filodeeghapjes Met Feta Of Gehakt

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kaashapjes: Verkruimel de kaas en meng met de andere ingredienten. Snijd de plakken filodeeg in de lengte door. Leg wat van het fetamengsel aan een kant, houd aan elke kant 1 cm. ruimte en rol het deeg op als een sigaar. Knijp de uiteinden dicht zodat de vulling er niet uit kan lopen. Leg de "sigaren" met de naad naar beneden op een bakplaat en bestrijk ze met gesmolten boter. Bak de kaashapjes in circa 25 minuten gaar en bruin. Vleeshapjes: Fruit de ui in de olie. Bak het gehakt rul mee tot het gaar is. Haal de pan van het vuur en kneed de overige ingredienten erdoor. Snijd de plakken deeg in de lengte door. Neem een punt van het deeg en vouw tot een klein driehoekje. Vul deze met wat vleesvulling. Vouw de driehoek telkens om en om naar het andere einde van de reep deeg. Bestrijk de driehoekjes met gesmolten boter en bak ze in 25 minuten goudbruin en gaar.

Filodeeghapjes Met Feta Of Gehakt is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hartige filodeeghapjes
40 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Fijne filodeeghapjes met geitenkaas
60 min -
Bekijk recept
Turkse filodeeghapjes met witte kaas
35 min Snack
Bekijk recept
Gefrituurde filodeeghapjes
40 min
Bekijk recept