Bouillonsoep Met Vlees

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de schenkel met het water in een pan en breng het geheel aan de kook. Voeg de kleingesneden ui, de blokjes aardappel, de ringen prei, de plakjes wortel, de takjes peterselie en selderij en de geplette peperkorrels toe. Draai de hittebron laag, leg een deksel op de pan en laat de bouillon ca 2 1/2 uur zachtjes trekken. Haal de schenkel uit de bouillon en snijd het vlees in kleine blokjes. Zeef de bouillon en doe hem terug in de pan. Breng de bouillon aan de kook en laat hem bij vrij veel hitte inkoken tot nog ca 1 1/2 liter bouillon is overgebleven. Voeg de stukjes vlees toe en maak de bouillonsoep op smaak met wat zout en peper.

Bouillonsoep Met Vlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Bouillonsoep met vlees
Bekijk recept
Witte Rijst-bouillonsoep
0-10 min -
Bekijk recept
Oosterse Bouillonsoep
10-20 min -
Bekijk recept
Tomaten-garnalenbouillon
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept