Marokkaanse Kikkererwtensoep

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een grote pan. Bak de ui, knoflook en gember. Schep om tot de ui zacht is. Voeg de komijn, koriander, kurkuma, paprikapoeder en kaneel toe. Roerbak het mengsel tot de geuren vrijkomen. Roer de bouillon, kikkererwten en tomaten met het sap door het mengsel. Breng het aan de kook en zet het vuur laag. Laat het 15 minuten zonder deksel sudderen tot de soep lichtjes indikt. Voeg vlak voor het opdienen de citroenschil en koriander toe.

Marokkaanse Kikkererwtensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaten-kikkererwtensoep met balletjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwtensoep met Catalaanse worstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwtensoep met spinazie en yoghurt
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise kikkererwtensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept