Kippenbouillon Met Bosuien

5
Langer dan 2 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe alle bouillon-ingredienten in een ruime pan en breng het water aan de kook. Schep zonodig het schuim eraf. Laat de soep tenminste 2 uur trekken en zeef de bouillon. Verwarm in een andere pan de olie en fruit daarin kort de reepjes bosui. Voeg de bouillon toe en breng de soep op smaak met peper en zout en garneer ze met heel veel groen van de bosui. Laat de gekookte kip een beetje afkoelen en ′trek′ het kippenvlees in reepjes. Serveer de stukjes kippenvlees in de bouillon.

Kippenbouillon Met Bosuien is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanellasalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept