Lofsoep Met Magor

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een soeppan en fruit de gesnipperde ui zacht en glazig. Doe de lofreepjes in de pan en roer ze door de uisnippers. Bak alsmaar roerend de lof op een laag vuur gedurende 2 minuten. Giet de bouillon in de pan en breng aan de kook. Roer de stukjes magor door de soep. Breng op smaak met peper. Laat de soep 5 minuten zachtjes koken.

Lofsoep Met Magor is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met spinazie en magor
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met champignons en pijnboompitten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met spinaziepasta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kerrie-lofsoep met spekjes en stukjes appel
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Lofsoep Met Spekjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept