Nieuwjaarrecept Ossenvleesch Naar Hamburgsche Wijze.

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Marineer een stuk gedurende 24 uren in eene marinade bestaande uit gewonen azijn,een weinig tijm,een half laurierblad,2 kruidnagels,grove poedersuiker en peper. Rol het vleesch in de bloem,doe het in eene terrine met een goed stuk boter,de marinade,een weinig water,6 eieren en het nodige zout. Dek een terrine;omring het deksel met deeg en laat gedurende 2 1/2 tot 3 uur,volgens de grootte van het stuk ossenvleesch,in de oven bakken.

Nieuwjaarrecept Ossenvleesch Naar Hamburgsche Wijze. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Nieuwjaarrecept Aardappel-peer-kaastaartjes
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Spuma Lamponi (frambozen-spoom)
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Champagne Sorbet
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Chinees Zoet Nagerecht
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept