Een Echt Kippen-eitje

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de hardgekookte eieren en snijd van de onderkant en plakje af. Maak met een mesje aan de bovenkant van het ei kleine sneetjes en steek hier de driehoekjes paprika in. (dat is de kam en de snavel) Maak met een houten prikkertje een rondje op de plaats van de ogen en druk hier twee rozijntjes in. Zet het kippen-ei op een nestje van tuinkers of sla, met wat moyonaisen in het midden. Snijd het kapje van de onderkant (wat je er al afgesneden had) middendoor en leg deze stukjes naast de kippetjes al vleugels.

Een Echt Kippen-eitje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Ratatouille met een eitje in de oven
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofslaatje met een zacht eitje en grijze garnalen
20 min
Bekijk recept

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kip met een dip
30 min-
Bekijk recept
Winterstoof onder een dekseltje
15 min, wachten 45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept