Gesouffleerde Eieren

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schuif het rooster even boven het midden in de oven en verwarm deze voor. Beboter de potjes. Splits de eieren en leg iedere eierdooier in een apart kommetje of schoteltje. Klop het eiwit met weinig zout zo stijf, dat het in plakken te snijden is. Spatel de kaas vlug en voorzichtig doot het eiwit. Verdeel het eiwit, op 4 eetl. na, over de ovenpotjes. Laat in elk potje een dooier glijden en verdeel de rest van het eiwit over de potjes. Giet in elk potje een eetl. room, strooi er wat peper in en zet de potjes op het rooster in de oven. Neem de potjes uit de oven zodra het eiwit stevig en mooi van kleur is geworden

Gesouffleerde Eieren is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gesouffleerde omelet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesouffleerde Omelet.
10-20 min -
Bekijk recept
Gesouffleerde Groenteschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept