Verwarm de oven voor op 160 graden. Beboter een bakvorm met een doorsnede van 20 cm en bekleed de binnenkant met een dubbele laag bakpapier. Beboter het bakpapier. Klop de boter met suiker romig. Klop de eieren erdoor en het fruit, de kersen en sherry. Zeef de bloem, specerijen en bakpoeder over het mengsel en roer het erdoor. Vorm van de helft van de marsepein een cirkel van 20 cm doorsnede. Schep de helft van het deegmengsel in de bakvorm en leg de marsepein erop. Schep het resterende deeg erover en strijk de bovenkant glad. Bak de taart in 2 1/2 uur goudbruin. Laat hem 15 minuten afkoelen in de vorm en vervolgens op een rooster. Verwijder het bakpapier. Rol van de rest van het marsepein een passende deksel. Bestrijk de bovenkant van de taart met eigeel en leg daar de marsepeinen cirkel op. Vorm met een vork ribbels langs de zijkanten en een mooi rasterpatroon in het midden. Bestrijk de marsepein met de rest van het eigeel. Zet de taart op een bakplaat en laat hem in 5 minuten onder de grill bruin worden. Laat hem daarna goed afkoelen en serveer hem met lintjes, suikereieren en suikerdiertjes.