Klop de boter met de suiker romig. Klop de eieren en het fruit, de kersen en de sherry. Zeef de bloem,de specerijen en de bakpoeder over het mengsel en roer het erdoor. Vorm de helft van de marsepijn een cirkel(20cm). Schep de helft van het deegmengsel in de bakvorm en leg de marsepein erop. Schep het resterende deeg erover en strijk de bovenkant glad. Bak de taart 2 1/2 uur of tot hij goudbruin is en soepel bij het aanraken. Laat hem 15 min.afkoelen in de vorm en vervolgens op een rooster. Verwijder het bakpapier. Rol van de rest van het marsepein een passend deksel. Bestrijk de bovenkant van de taart met eigeel en leg daar de marsepijnen cirkel op. Vorm met een vork ribbels langs de zijkanten en een mooi rasterpatroon in het midden. Bestrijk de marsepein met de rest van het eigeel. Zet de taart op een bakplaat en laat hem in 5 min.onder de grill bruin worden. Laat hem daarna goed afkoelen.