Fettucine Met Aspergen En Gerookte Zalm

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Asperges wassen, uiteinden verwijderen en het onderste gedeelte van de asperges indien nodig schillen. Asperges in 4 - 5 centimeter grote stukken snijden en in een beetje water met zout 12-15 minuten koken. In een zeef uit laten lekken. De pasta in water met een klontje boter beetgaar koken, afgieten en afspoelen met koud water. Een ovenschaal invetten. Pasta, asperges, plakjes kaas en zalm in laagjes in de schotel leggen. Eieren mengen met kwark, op smaak brengen met citroensap, zout, peper en nootmuskaat en over de pasta gieten. In de oven 200 graden circa 25 minuten bakken.

Fettucine Met Aspergen En Gerookte Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettucine met bospaddenstoelen en pancetta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettucine Met Knoflook En Peper
10-20 min -
Bekijk recept
Pasta (fettucine) Met Gamba`s In Pittige Tomatensaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept