Zalm Met Aspergeslierten En Dille

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de zalmfilets met peper en zout en rook de vis in een rookoventje of rookbak. Hebt u die niet, pocheer de vis dan in court-bouillon of bak hem snel gaar in boter. Maak de asperges schoon, maar kook ze niet. Snij ze in heel fijne sliertjes met een mandoline. Leg de lauwe zalm op een bord. Strooi hierover de aspergesliertjes en leg daarop de takjes dille. Maak de vinaigrette door de ingredienten te vermengen en kruid met peper en zout. Verwarm de vinaigrette heel licht en sprenkel over asperges en zalm.

Zalm Met Aspergeslierten En Dille is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept