Gevulde Eieren Met Tonijn

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eieren 8 minuten zodat ze ′hard′ zijn. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water en pel ze. Halveer de eieren en wrijf de eidooiers met een lepel door een bolzeef boven een kom. Spoel de eiwitten met koud water goed schoon en laat ze even ondersteboven uitlekken op keukenpapier. Snipper de sjalot en de augurk fijn en doe dit in een kom. Hak de peterselie, laat de tonijn goed uitlekken en meng alles met een vork goed door elkaar. Doe de doorgewreven eidooiers, barbecuesaus, mayonaise en peper en zout erbij. Meng alles tot een smakelijk en stevig mengsel. Draai nu de eiwitten om en vul ze met behulp van een lepel met de vulling. Als garnering kun je kleine partjes kerstomaat met een blaadje peterselie of kervel gebruiken

Gevulde Eieren Met Tonijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept