Deens Paasgebak

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-roer de eierdooier en suiker door de kwark -voeg snufje zout en citroenrasp eraan toe -was de rozijnen in een zeef met heet water en bet ze dan droog en roer door de massa -verdeel de massa over de 10 deeg rondjes -klap de rondjes half maanvormig dicht -bestrijk de randen met wat water en goed aandrukken -klop de eierdooier los met wat water en bestrijk de koekjes ermee -leg de halve maantjes op een bakblik dat met koud water is afgespoeld -schuif in het midden van de hete oven BAKTIJD= 15 min op 220?C -blik uit de oven en laten afkoelen

Deens Paasgebak is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Deens Paasgebak
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paasgebak
30-60 min -
Bekijk recept

Ontbijtspek Met Appels Op Z'n Deens
10-20 min -
Bekijk recept
DEENS BROODJE
20-30 min -
Bekijk recept
Deens Smorrebrod Met Roerei En Garnalen
0-10 min -
Bekijk recept
Visschotel op z'n Deens
0 min
Bekijk recept