Voorbereiding : Bestrooi de haasjes normaal met peper en wat kerrie. Braad de haasjes op een niet te hoog vuur lichtbruin in de margarine(niet te lang). Haal ze uit de pan en houdt ze warm. De ui, prei en de katenspek heb je ondertussen al fijn gehakt. Zet nu de vuurbron wat hoger. Fruit nu eerst de ui goudgeel in de braadjus, doe daarna de katenspek erbij en roer dat nog een tijdje door elkaar. Als laatste doe je de prei erbij. Het geheel nog ongeveer 3 minuten door elkaar roeren. Voeg nu de helft van de bouillon erbij, laat even pruttelen, en zet het gas lager. Leg de haasjes nu op de massa en doe een deksel op de pan, en dit geheel 10 tot 15 minuten laten sudderen. Haal de haasjes uit de pan en houdt ze warm. Doe de koffieroom erin en maak de saus iets dikker door b.v. wat allesbinder. Als het te dik wordt, doe nog wat bouillon erbij. Het geheel op smaak brengen met een mespuntje chilipoeder en kerrie.
Sinterklaasrecept Varkenshaas Auberge is een recept van Smulweb.nl