Sinterklaasrecept Reebiefstukjes Met Bosvruchtensaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Begin met de saus. Breng de vruchten aan de kook in weinig water en kook ca. 2 minuten.Giet het water af en wrijf de vruchten door een fijne zeef. Doe de vruchtenpuree, de fond, de suiker en evtl de likeur in een pan en kook in tot de gewenste dikte. (Als je likeur gebruikt de hoeveelheid suiker verminderen.)Het wordt een dieppaarse, glanzende saus. Als de saus op dikte is in een koekenpan wat olie verhitten en een klont boter toevoegen. De reebiefstukjes bestrooien met zout en peper en snel rose bakken en onmiddellijk serveren.

Sinterklaasrecept Reebiefstukjes Met Bosvruchtensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meringuerol met bosvruchten
60 min- Nagerecht
Bekijk recept
Karnemelk-panna cotta met bosvruchtensaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazenrugfiletmedaillons met bosvruchtensaus
10 min Snack
Bekijk recept
Haagse bluf-tompouce
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Water
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Aardappel-Mosterdsoep Met Rookvlees
20-30 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kaassoufle
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gyrossoep
20-30 min -
Bekijk recept