Sinterklaas:kruidenspeculaas

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter en suiker schuimig roeren, rest toevoegen en goed doorkneden. Deeg laten rusten, voor de duur van 1 1/2 uur in de koelkast zetten. Een licht geoliede speculaasplank dun met meel bestuiven. Deeg krachtig in de vorm drukken en met een scherp mes of draad het overtollige deeg verwijderen. Boven een doek of op een bemeeld werkvlak wordt de speculaas met een ferme klap uit de plank geslagen,met eigeel bestrijken, evt met amandelblaadjes beleggen. Op een ingevet bakblik leggen, bij een temp van 200 graden C ca. 10-15 minuten op de middelste richel goudbruin bakken.

Sinterklaas:kruidenspeculaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Sinterklaas muffins
Bekijk recept
Sinterklaas toetje
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaas-is-jarig tiramisu
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kip Uit 't Pannetje Van Sinterklaas
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept