KAAPSE KERRIE

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Soteer die ui, knoffel, gemmerwortel en soetrissie saam met die heel speserye in ′n klein bietjie olie in ′n groot kastrol tot sag. Geur die vleisblokkies na smaak met sout en peper en braai bietjie vir bietjie tot bruin. Voeg die res van die geurmiddels buiten die suiker by en roerbraai nog vir sowat een minuut. Voeg die tamaties by. Verlaag die hitte en prut en prut tot die vleis sag en gaar en die sous lekker dik is. (Gooi nog ′n bietjie water of hoenderaftreksel by indien die kerrie droogkook.) Geur met suiker en suurlemoensap asook nog sout en peper indien nodig.

KAAPSE KERRIE is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Papillotte van Kaapse heekfilet
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladepuntjes met Kaapse goudbes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Heek met bietjes en peterseliekruim
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaapse bonbons
10 min Snack
Bekijk recept