Masseer het vlees met ? el. olie, bestrooi het met wat peper en laat het buiten de koelkast op temperatuur komen. Snijd de lente-uitjes in ringen en de tomaat in partjes. Was en droog de spinazie. Bak het vlees mooi rose. Bestrooi het vlees met wat zout. Verwarm de tortilla in een hete, droge koekenpan (2 minuten om en om). Hussel de spinazie met de lente-uitjes, de tomaat, de rest van de olie, wat zout en wat peper. Voeg er als laatste de azijn aan toe. Laat de tortilla op een plank glijden en besmeer hem met verse roomkaas. Verdeel de spinazie erover en leg de schnitzels erop. Rol de tortilla strak op en snijd hem schuin in vieren.
Wrapper Met Kalfsvlees En Spinazie is een recept van Smulweb.nl
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)