Kalfslever Op Zijn Antilliaans

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de ui en hak hem fijn. Schil de knoflook en hak die fijn. Pers de citroen uit. Doe de plakken lever in een diep bord, giet er de witte wijn op, wat oregano, de ui, de knoflook en het citroensap. Laat de lever een uur marineren en draai ze vaker om. Laat ze dan uitlekken en strooi er zout en peper over. Schil de bananen, maak ze met een vork fijn, geef er een eetlepel groene pepers bij en de rum en meng het goed. Smelt de boter in een pan en als ze heet is, sauteer dan de lever gedurende 4 minuten aan elke kant. Leg ze op een voorverwarmde schaal en houd ze warm. Geef nu de marinade in de pan en reduceer ze tot de helft. Geef er dan de bananenpuree bij en laat nog 2 minuten zachtjes koken. Schenk deze puree over de lever en serveer.

Kalfslever Op Zijn Antilliaans is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenslapjes Op Z'n Antilliaans
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes Op Z'n Antilliaans
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Antilliaans Carnaval
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis Op Z'n Antilliaans
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Basilicumsoep Met Reepjes Kalfslever
20-30 min -
Bekijk recept
Basilicumsoep Met Reepjes Kalfslever
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfslever Met Gerookt Spek.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslever Met Sinaasappel.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept