Lamscurry Met Aardappelen

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer de uien, knoflook en ? 2 cm van de gemberwortel in de keukenmachine. Fruit de massa daarna in 3 dl olijfolie in een hete wok, en voeg dan de limoenschil, kerriepoeder, kaneelstok, laurierblad, foelie en de kruidnagelpoeder toe.Roer dit goed door. Doe dan de in stukjes gesneden lamsvlees er bij. Bak dit enige minuten tot het een mooie kleur krijgt. Snijd intussen de aardappelen instuken en doe die met de santen en de 3 dl wildfond bij de curry. Laat het geheel ?40 min op een laag vuur gaar stoven. Voeg indien nodig wat vocht toe. Breng het op smaak met peper en zout.

Lamscurry Met Aardappelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Indiase Lamscurry
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase Lamscurry Uit De Magnetron
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry Met Koriander En Munt
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry, Indiase
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept