Lamsvlees Met Kerrie En Kruiden

5
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en voeg de gesneden ui, de knoflook en de gember toe en fruit het enige minuten. Voeg daarna de gevijzelde kruidenpasta toe en roer het geheel goed verdeeld door elkaar. Dan het in stukjes en gezouten vlees erbij. Goed vermengen en even kleuren en dan de helft/1 kopje kokosmelk erbij. Braad dit geheel op laag vuur tot het vlees half gaar is. Dan de aardappelblokjes erbij en 10 minuten later de tomatenblokjes en de rest van de kokosmelk. Nog wat zout naar smaak en breng het gerecht vervolgens op het kookpunt.

Lamsvlees Met Kerrie En Kruiden is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept