Pikant Lamsvlees Met Sinaasappel

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het lamsvlees in dunne repen van ongeveer 5 cm. lang. Doe de repen in een kom met de sojasaus, rijstwijn/sherry, sesamolie en maizena. Meng goed door elkaar en laat het mengsel ongeveer 20 minuten marineren. Verwarm een wok of grote koekenpan op een hoge warmtebron tot hij heel heet is. Verwarm de olie tot hij heet is en begint te walmen. Haal het vlees uit de marinde met een schuimspaan, doe het in de pan en roerbak ongeveer 2 minuten, tot het bruin is. Haal het vlees uit de pan en laat uitlekken in een vergiet of zeef. Giet de olie, op 2 tl. na., uit de wok of pan. Verwarm de wok of pan op een hoge warmtebron en voeg de gember, knoflook, sinaasappelschil en peperkorrels toe. Roerbak 20 seconden en doe het lamsvlees terug in de pan, voeg de resterende ingredienten toe, meng goed door elkaar en roerbak 4 minuten.

Pikant Lamsvlees Met Sinaasappel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pittige hummus met paprika
35 min -
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept