Vleesspiezen Met Een Spaans Tintje

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een staafmixer de knoflook met een snufje zout tot een pasta mixen. -In een droge koekenpan korianderzaad, paprikapoeder, komijnzaad, tijm, rode peper en kerriepoeder 30 seconden verwarmen tot het mengsel warm en aromatisch is; daarna het mengsel in een staafmixer tot een fijn poeder mixen. In een bak de gepureerde knoflook, verpoederde specerijen, olijfolie, citroensap, peterselie, zout, peper en vlees naar keuze goed door elkaar mengen en minstens enkele uren marineren. Af en toe roeren. Rijg het vlees aan sat??stokjes of aan vleespennen. Spiezen op de barbecue of op de grillplaat om de 2 ? 3 minuten omdraaien, tot ze mooi bruin, maar nog wel sappig zijn; totaaltijd ongeveer 10 tot 15 minuten. direct serveren.

Vleesspiezen Met Een Spaans Tintje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderij-appelsoep met toast
Bekijk recept
Stamppot Met Een Oosters Tintje
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eenpansgerecht Met Grieks Tintje
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met een aziatsich tintje
0 min
Bekijk recept

Vleesspiezen
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesspiezen Op Polenta
30-60 min -
Bekijk recept
Gemengde Vleesspiezen Met Een Gemengde Salade Met Aardbei
10-20 min -
Bekijk recept
Bonte Vleesspiezen
30-60 min -
Bekijk recept