Kalkoentournedos Met Rozijnensaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een braadpan of een grote koekenpan, braad de tournedos in circa 8 minuten op middelhoog vuur aan beide kanten mooi bruin, bestrooi ze met wat zout en leg ze op een voorverwarmde schaal. Bak het fijngesneden spek kort uit in het overgebleven braadvet, giet er de bouillon en het glas witte wijn bij, voeg de juspoeder (of justablet) toe. Roer vervolgens de rozijnen door de saus en bind met de allesbinder. Breng de saus op smaak met wat peper.

Kalkoentournedos Met Rozijnensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwfilet met rozijnen en pijnboompitten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lever met rozijnensaus
0 min
Bekijk recept
Valse reebok met rozijnensaus
0 min
Bekijk recept

Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken kalkoentournedos met champignons
0 min
Bekijk recept
Kalkoentournedos met pancetta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoentournedos met bulgur, rodekool en bessen
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept