Saltimbocca.

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de schnitzels ca. 4 minuten op een hoog vuur. Keer ze na 2 minuten. Haal ze uit de pan en houd ze warm onder de alu folie. Voeg de wijn en de tomaten toe aan het achtergebleven bakvet en laat de saus op een hoog vuur in ca.5 minuten inkoken. Pureer desaus met de staafmixer. Breng de saus op smaak met zout en peper en haal de pan van het vuur. Klop met een garde de koude boter geleidelijk door de saus tot deze gaat binden. Verdeel de saus over een voorverwarmde schaal en leg de saltimbocca′s en de tomatenpartjes erop Evt. garneren met een takje salie

Saltimbocca. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept