Doe de dunne schijfjes truffel met de glace de viande bij de morieljes. Breng het geheel langzaam tegen de kook aan en laat even pruttelen. Snijd de zwezerik in acht mooie plakjes. Bestrooi met peper en zout. Haal ze door de bloem. Verhit de boter en bak de zwezerik aan beide kanten mooi krokant. Houd ze warm in een matig warme oven. Bestrooi de paddestoelen met peper en zout en bak ze even in de rest van de bakboter. Houd ze warm. Voeg de bouillon aan het kokende truffel-morieljemengsel toe, nog even doorkoken en de saus licht binden met een beetje water dat aangelengd is met aardappelzetmeel. peper en zout naar smaak toevoegen. Voeg de truffel- en olijfolie toe. Verdeel de asperges, de zwezerik en de paddestoelen over vier hete borden. Schep de truffelsaus over de paddestoelen en garneer met een takje waterkers.
Asperges Met Kalfszwezerik, Paddenstoelen En Truffelsaus is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Suprème van scharrelkip met gekarameliseerde witlof, krokante aardappel en truffelsaus