Krabsticks Met Kerriesaus, Gepaneerde

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de citroen in 8 partjes. Klop het ei los met 2 eetlepels water en de fijngehakte peterselie. Haal de krab-sticks eerst door het ei en vervolgens door het paneermeel zodat ze er helemaal mee zijn bedekt. Meng het kerriepoeder met de gembersiroop en de yoghurt. Voeg eventueel een snufje zout toe. Verhit de olie en bak de krab-sticks (niet meer dan 6 tegelijk) hierin goudbruin. Laat de krab-sticks op keukenpapier uitlekken en serveer ze met de partjes citroen, toefjes peterselie en de kerriesaus.

Krabsticks Met Kerriesaus, Gepaneerde is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Temaki sushi (handgerolde sushi)
1u30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sushi maki krab
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kerrierijst met surimi en garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabvlees Met Wasabimayonaise
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept