Doe de gemalen amandelen en de kokos in een schaaltje en schenk er het kokende water over. Roer alles dooreen en laat de massa afkoelen. Zeef het mengsel en vang het vocht op. Druk met de achterkant van een houten lepel alle vocht uit het amandel-kokosmengsel. Verhit de boter en fruit hierin de ui en de bleekselderie 3 minuten zonder ze bruin te laten worden. Roer de bloem en de kerrie door het ui-selderiemengsel en laat alles nog 2 minuten fruiten. Voeg onder voortdurend roeren beetje bij beetje het amandel-kokosvocht en de kippebouillon toe tot een gebonden soep is ontstaan. Breng de soep aan de kook en voeg er het citoensap en het laurierblad aan toe. Draai het vuur laag, doe een deksel op de pan en laat alles 20 minuten zachtje doorkoken. Verwijder het laurierblad en roer de melk, de koffieroom en de garnalen door de soep. Laat alles door en door warm worden,maar niet meer koken. Maak de soep op smaak met zout en peper.