Gevulde Reuze Champignons

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de sjalotjes in de boter aan. Voeg de mosselen toe en doe de groente en de kruiden erbij. Voeg als laatste de garnalen erbij. Vul de champignonkoppen en strijk de koppen af met een lepel Sauce Hollandaise. Doe het geheel ongeveer 15 minuten in de oven op 200 graden in een ovenvaste schaal met wat witte wijn. Glaceer het mooi goudgeel.

Gevulde Reuze Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept