Reuze Champignons Gevuld Met Tonijn

2
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de tonijn in een kom en prak de vis met een vork fijn. Schep de ui, de appel, de champignonstelen, de geraspte kaas, de kwark, peper en zout door de tonijn. Vul de champignonhoeden met het vismengsel. Zet de hoeden in een ovenschaal. Schenk een laagje bouillon in de schaal en laat de champignons in de oven in 15 minuten gaar en lichtbruin worden. Leg de champignons op een bedje van sla met behulp van een pannekoekmes op de boerde. Garneren met een schijfje citroen.

Reuze Champignons Gevuld Met Tonijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Knoflookscampi's
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Minispiesjes met Mexicaanse garnalen
15 min Snack
Bekijk recept
Citroen knoflook pasta met garnalen
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mixed visgrill
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept