Champignons In Tomaten-Knoflooksaus

6
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In gourmetpannetje een beetje olijfolie verhitten en ca. 6-8 champignons rondom bruin bakken. Ongeveer 3 tot 4 eetlepels tomatensaus erdoor scheppen en het geheel nog even zachtjes laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper.

Champignons In Tomaten-Knoflooksaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept