Kastanjechampignons Met Truffelolie

2
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Knolselderij schillen en met dunschiller of kaasschaaf 8-10 dunne plakjes afschaven. Knolselderij naast elkaar in schaaltjes leggen. Plakjes dun bedekken met laagje slagroom en ca. 10 cm onder de hete grill in ca. 3 min. lichtbruin laten worden. In koekenpan boter verhitten. Sjalotje ca. 1 min. fruiten. Kastanjechampignons toevoegen en 2-3 min. al omscheppend op hoog vuur bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Kastanjechampignons op knolselderij leggen en besprenkelen met enkele druppels truffelolie.

Kastanjechampignons Met Truffelolie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Comtékaas met homemade gemarineerde groenten
Snack
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept