Gemarineerde Rauwe Kabeljauw.

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de ui fijn of de jonge uitjes met hun loof, ontpit de tomaten en snijd ze in stukjes. Pers de citroenen en limoenen uit, kruid met peper, zout, koriander en roze bessen. Alles goed mengen. Ga na of er geen graten in de kabeljauwfilets meer zitten. Snijd de vis dan in stukken en schik in een diepe schotel. Overgiet met de marinade. Dek de schotel af en laat tenminste 3 uur marineren in de koelkast. Heel koel opdienen met geroosterd brood.

Gemarineerde Rauwe Kabeljauw. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept