Kruidenbotersaus. Hak de peterselie. Meng de helft van de peterselie met de boter, het citroensap, mespunt fijngedrukte knoflook en het zout. Roer 20 g. ger. kaas door ? l. slagroom. Breng de room al roerend aan de kook. Laat de room inkoken. Haal de saus van het vuur als er belletjes verschijnen. Roer er de kruidenboter en de rest van de peterselie door. Bak de kalfsoesters ? min. aan iedere kant in de hete olie. Laat ze op laag vuur 2 min. doorkoken. Keer ze tussentijds 1 keer om en bestrooi met peper en zout. Doe de blokjes tomaat in 1 tl. hete olie. Schud met de pan en voeg basilicum, peper en zout toe. Gele spaghetti: Breng ? l. water met ? tl. zout, 1 tl. kurkuma en 1 el. olie aan de kook. Doe de spaghetti erin en laat het 5-7 min. koken. Laat de spaghetti in een zeef uitlekken. Doe de spaghetti met 1 el. boter terug in de pan. Schud de spaghetti op en breng op smaak met wat zout.
Kalfsoesters Met Kruidenbotersaus En Gele Spaghetti is een recept van Smulweb.nl