Deense Lamsbout In Braadzak.

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De lamsbout inwrijven met peper en zout. de gesneden uien en gehakte knoflook verdelen over de lamsbout en in de braadzak doen. In de voorverwarmde oven (ca. 200 gr.) zetten in een bakblik. Zodra de braadzak zich opblaast enkele gaatjes in de zak prikken om de stoom eruit te laten. Dit ca. 1 uur in de oven laten braden. (wel regelmatig kontroleren als u hem rose wilt.)

Deense Lamsbout In Braadzak. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met couscous
1u10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen Hawaï met sugarsnaps
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geflambeerde aardbeien
Bekijk recept
Ris a la mande (Deense rijstepap)
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegrilde varkensspiesjes met gemarineerde courgette
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolgratin blauwaderkaas
20 min Bijgerecht
Bekijk recept