Finse Roomschnitsel Met Dille

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dep het vlees droog met keukenpapier. Borstel de paddestoelen en snijd ze in repen en plakjes. Rasp 1 tl van de schil van de schoongeboende citroen en perd de citroen. Sprenkel 2 el citroensap over de paddestoelen. pel de ui en snipper deze. Verhit de boter en bak hierin de schnitzels op een hoge stand in 4 minuten goudbruin en gaar. Haal het vlees uit de pan en houd het warm op een voorverwarmde schaal. Voeg de paddestoelen en de ui bij het braadvet en bak ze tijdens regelmatig omscheppen 3-5 minuten. Blus met de witte wijn en meng daarna de zure room en de dille erdoor. Roer goed. Leg de kalfsschnitsels in de saus en verwarm ze heel kort.

Finse Roomschnitsel Met Dille is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Finse Blauwe Bessen Taart
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Finse Zalm
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Finse Zalmsoep
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Traditionele Finse vissoep
0 min
Bekijk recept