Kalfstong In Witte Wijnsaus

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter, voeg de bloem toe en laat dit mengsle al roerend op een lage stand 1 minuut garen. Voeg de wijn en de 3 dl bouillon onder goed roeren in gedeelten toe. Kook de saus zachtjes 5 minuten totdat er een gebonden gladde saus ontstaan is. Snijd de tong in plakken van maximaal 1 cm dik. Klop de eidooier met de room los en roer dit mengsel door de saus. Verwarm de saus zonder te koken. Voeg de aquavit toe. leg de plakken dakpansgewijs op een schaal en serveer er de saus over.

Kalfstong In Witte Wijnsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van kalfstong, kwarteleitjes en French dressing
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfstong met kroon van rijst
Bekijk recept
Kalfstong met kroon van rijst
Bekijk recept
Kalfstong In Bieslooksaus
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept