Teriyaki-zalm Met Peultjes

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Marineer de zalm 10 minuten in de teriyaki saus. Zalm uit de sasu scheppen en goed uit laten lekken. In 1 el olie de peultjes, wortel n shitake kort aanbakken. Groente uit de pan scheppen en warm houden. 1 el olie aan bakvet toevoegen en de zalm 2-3 minuten bakken en halverwege keren.

Teriyaki-zalm Met Peultjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Teriyakispiesen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia op mihoensalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels op Japanse wijze
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept