Gestoomde Zalmforel Met Komkommer En Dillesaus

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de vis in stukjes van 3-4 cm.Schil de komkommer,snijd hem in de lengte door en schraap met een theelepel de zaadjes eruit; snijd de helften in smalle boogjes.Smelt de boter in een hapjes- of koekenpan en bak de komkommerboogjes ca. 4 min zonder ze te laten kleuren.Schep dan de stukjes vis erdoor en laat die, afgedekt,zachtjes in ca. 5 min gaar worden.Roer de creme fraiche door het vis- mengsel en laat het geheel zachtjes door en door warm worden.Breng het gerecht op smaak met peper en zout en strooi de dille erover.

Gestoomde Zalmforel Met Komkommer En Dillesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Haring in dillesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde schol met dillesaus
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept