Spaanse Vis-Tomatenschotel

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Citroen uitpersen . Kabeljauw in ingevette ovenschaal leggen. Citroensap eroverheen sprenkelen en bestrooien met zout en verse peper. Oven voorverwarmen op 175 graden. In een koekepan lie verhitten en gesnipperde ui en knoflook zachtjes bakken. Fijngesneden gepelde tomaten en sap toevoegen. Vervolgens ook de tomatenpuree en de tijmblaadjes toevoegen en ca.10 min. smoren. Peterselie erdoor roeren en op smaak brengen met zout en peper. Tomatenmengsel over de kabeljauwfilet schenken. Vis in midden van oven in ca. 20 min. gaar laten wroden. Lekker met zelfgemaakte aardappelpuree waar verse bieslook doorheen geroerd is.

Spaanse Vis-Tomatenschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Courgette-tomatenschotel met ricotta
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse Tomatenschotel
30-60 min -
Bekijk recept
Courgette-Tomatenschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse Tomatenschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept