Tilapia Filet In Een Romige Stoneleaks En Tomatensaus

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijdt de stoneleaks en de tomaat in kleine stukjes. Doe bouillonblokje met 300 ml wijn in de pan en breng aan de kook. Groenten erbij en zout & peper naar smaak toevoegen, laten indikken totdat er slechts weinig vocht over is. Tilapia filets in stevige stukken snijden en toevoegen. Gaar stoven, room naar smaak toevoegen (niet teveel) en saus nog even laten indikken totdat deze iets gebonden is. Direct serveren.

Tilapia Filet In Een Romige Stoneleaks En Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept