Garnalenquiche

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden (190 hete luchtoven. Verhit een scheut olie in de pan en bak de uisnippers glazig. Voeg aubergine en champignons toe en bak 5 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper. Breek de eieren in een kom en klop ze los met creme fraiche en zout en peper naar smaak. Voeg dille toe. Vet een 4 persoons quichevorm in en rol het deeg uit. Bekleed de vorm met het deeg. Verspreid de garnalen over de bodem met daarbovenop het champignonnenmengsel. Giet het eiermengel eroverheen. Steek uit het overgebleven deeg figuurtjes en versier de taart ermee. Bestrijk de deegfiguurtjes met losgeklopt ei of een beetje melk. Bak de taart gaar in 30 a 40 minuten.

Garnalenquiche is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalenquiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenquiche
65 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenquiche
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili Garnalenquiche.
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Garnalenquiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenquiche
65 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenquiche
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili Garnalenquiche.
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept