Parfait Met Frambozensaus

0
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Slagroom met vanille- en poedersuiker stijfkloppen. Eiwitten met zout stijfkloppen. Kristalsuiker en 1 dl water aan de kook brengen en op hoog vuur tot heldere siroop laten inkoken. Siroop in dunne straal door eiwit kloppen. Eiwitmengsel al kloppend laten afkoelen (kom eventueel in grotere schaal met water en ijsblokjes zetten om het geheel sneller te laten afkoelen). Slagroom erdoor spatelen en mengsel overdoen in vorm. Parfait afgedekt ca. 4 uur in de diepvries laten bevriezen. Vorm met parfait ca. 15 tellen in lauwwarm water houden en parfait op schaal storten. Frambozen (of aardbeien) pureren en over parfait schenken.

Parfait Met Frambozensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met frambozensaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met frambozensaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Griesmeelpudding met frambozensaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Stroopwafelparfait
18 min Nagerecht
Bekijk recept
IJskoude pepernotenparfait
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Parfait van kippenlevertjes
30 min Snack
Bekijk recept
Chocoladeparfait met zomerfruit
270 min- Nagerecht
Bekijk recept