Ijs Met Butterscotchsaus

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal het ijs uit de diepvries en laat het in de koelkast schepklaar worden. Verwarm de suiker in een pannetje tot hij goudbruin is en voeg dan het water toe(pas op voor spatten). Roer tot een gladde saus en voeg dan de boter en basterdsuiker toe. Blijf roeren tot de bruine suiker is opgelost.voeg de vanillesuiker en de room toe en haal de pan van het vuur. Schep het ijs in coupes en schenk de saus erbij. Rest van de saus appart serveren.

Ijs Met Butterscotchsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ananas In Butterscotchsaus Met Vanilleijs
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
IJs met butterscotchsaus
0 min
Bekijk recept
Butterscotchsaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bread en butterpudding met whiskey-marmelade en bu
0 min
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept