Zoek
Pindakoekjes Met Chocoladedip
30-60 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Gesmolten boter of olie om in te vetten
140 gr zelfrijzend bakmeel
1 kop chocoladepastilles
1/2 kop fijngehakte
gebrande
ongezoute pinda's
100 gr witte basterdsuiker
2 eetl boter
50 gr pindakaas
1 ei
losgeklopt
extra chocolade ter garn
Bereiding
1
Zeef het bakmeel boven de mengkom. Doe de chocolaatjes, de pinda′s en de suiker erbij, roer alles goed. Maak een kuiltje in het midden.
2
Doe de boter en de pindakaas in de steelpan. Op laag vuur roeren tot de boter is gesmolten; van het vuur halen en even laten afkoelen.
3
Doe het botermengsel en het ei bij de droge ingredienten. Even doorroeren.
4
Schep afgestreken eetlepels deeg een beetje uit elkaar op de bakplaten. Bak de koekjes in 20 minuten bruin. Laat ze op de plaat afkoelen.
5
Smelt de extra chocolade in een kom die in warm water staat en schep een beetje bovenop ieder koekje.
Pindakoekjes Met Chocoladedip is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Chocoladedip met aardbeien
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Churros met chocoladedip
30 min-
Bekijk recept
Churros (gefrituurde deeg-stengels) met chocoladedip
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Smeuige Weense Spritsen
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kerststerren Met Noten ( Kerstkoekjes )
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Pindakoekjes
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
De Heerlijkste Pindakoekjes
0-10 min -
Bekijk recept
Pindakoekjes (gerold In Papier)
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept