Maak de bakplaat met wat water vochtig en leg de deeglapjes op enige afstand van elkaar op de bakplaat. Snijd de ham in kleine snippers. Roer er de peterselie en het paneermeel door.Voeg ook de geraspte kaas toe maar houd 4 eetlepels achter.Klop de eieren met 2 eetlepels koud water los en roer de helft ervan door het ham-mengsel.Verdeel dat over de deeglapjes.Rol deze rondom de vulling losjes op.Bestrijk het laatste randje deeg met wat ei en druk de naad aan.Leg de rolletjes zo neer,dat de naad naar beneden ligt.Bestrijk de binnenzijde van de rolletjes aan boven-en onderkant met ei en druk de uiteinden dicht.Bestrijk ook de bovenzijde met wat ei.Schuif de bakplaat in het midden van de oven.Maak de vleugels en voelsprieten voor vier vlinders door plakjes kaas(vleugels uit snijden van de randjes de voelsprieten)plakjes tomaat,snippers kaas en snippers tomaat op de ontbijtbordjes te schikken.Open de oven de eerste 15-20 minuten van de baktijd niet.Wacht tot de rolletjes enigszins gekleurd zijn;ze zijn dan ook mooi gerezen.Snijd in de lengte een diepe kerf in de rolletjes.Bestrijk de rolletjes met de rest van het ei en bestrooi ze met de rest van de geraspte kaas.Laat de broodjes verder gaar worden en laat ze nog wat bijkleuren.Serveer ze dan zo warm mogelijk op de ′gevleugelde′bordjes.