-smelt de chocolade in een kom boven een pan heet water -haal dan de pan van het vuur en voeg de geklopte eierdooiers en de room toe -klop goed dooreen -klop de eiwitten stijf en schep ze door het chocolademengsel -schenk de vulling op de koekjesbodem en zet minstens 2 uur in de koelkast -doe het melk/koffiemengsel in een pan met de margarine,suiker en suikerstroop -laat langzaam smelten op een laag vuur -zijn ze gesmolten, vuur iets verhogen, terwijl je roert -breng zachtjes aan de kook en laat nog 5 min pruttelen -blijf roeren en voorkom overkoken -je kan testen of het klaar is door een beetje van het mengsel in koud water op een schoteltje te doen: blijft het een zacht balletje dan is het klaar -haal van het vuur en laat de saus afkoelen, klop er af en toe eens in -schenk de saus over het chocolademengsel in de taartvorm en laat een nacht in de koelkast staan